© All rights reserved. 

Așa începe

Despre cum am ajuns eu să fiu studentă la 46 de ani, am scris deja pe blogul de care mă ocup de mult timp, LumeaMare.ro. Iată-mă acum apropiindu-mă de licență, la finalul a trei ani care simt că au trecut prea repede.

Aș fi putut scrie și pe LumeaMare despre copaci, păduri și tot ceea ce voi avea bucuria de a descoperi în drumul meu către licență. Dar am simțit că tema aceasta va fi mai mult decât o lucrare de diplomă și că va merita un spațiu al ei, dedicat.

Mai am mult de lucru pe aici și încă îmi prind urechile în tot felul de dileme tehnice, așa că nu vă cer decât să mă priviți ca pe un copăcel care crește încet și, sper eu, sănătos.

Mai multe detalii veți înțelege pe parcurs, nici mie nu mi-e foarte clar deocamdată cum va arăta în final lucrarea mea (și acest site), așadar va fi cu atât mai interesant să înregistrez aici progresul și să pot privi  în urmă peste ceva timp, să observ cum eram când prindeam rădăcini și cum va arăta lumea atunci când va veni primăvara.

Oare voi înflori deja sau va trebui să mai aștept? Rămâne de studiat și de văzut.

Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și sunt deschisă la idei, Așa cum am scris și pe facebook, aștept un semn de viață dacă aveți:

– un copac pe care îl iubiți şi vizitați de multă vreme

– contacte valoroase printre biologi, oameni pasionați de conservarea şi salvarea pădurilor bătrâne

– cunoştinţe despre ture organizate şi ghidate de specialişti, în păduri sau rezervaţii naturale

– orice alte curiozităţi sau idei legate de botanică și natură
Să ne auzim cu inspirație și cu bine!
Roxana Farca

Artistă, absolventă a Facultatății de Arte Plastice, secția Grafică, UNArte București. Fondatoare a blogului de călătorii LumeaMare.ro, autoare a cărții pentru copii și părinți călători „Mami, tati, uite cămilele!”, fotograf când mai rămâne timp.

Leave a comment:

Top