© All rights reserved. 

Magnolii în București

Calendar – 29-31 martie

Uite că am ajuns la capătul primei luni. Am reușit! 31 de miniaturi în 31 de zile de iarnă și primăvară, începând cu magnolia încărcată de zăpadă și terminând cu magnolia plină de flori adevărate. 

A fost și o lună plină de evenimente personale neprevăzute și emoții nedorite, probleme care mi-au încetinit pregătirea pentru licență. Sper totuși ca aprilie să fie mai bun cu mine, să adun în continuare mini copaci și să avansez și cu restul ideilor.

Mai jos avem așa:

– copaci înfloriți din Parcul Circului

– de ziua lui Van Gogh, un mini desen după o schiță a pictorului (caietul din Arles)

– o impresie de la magnolia mea preferată, foarte aproape de casă. Nu-i pot face dreptate, este uriașă, cred că e cea mai mare din București. Stela Lie, profesoara mea de la atelier, mi-a arătat-o. Magnolia locuiește într-o curte pe care efectiv a umplut-o și care, momentan, este în plin șantier. Sper să nu sufere prea tare din cauza asta.

Adaug în curând și fotografia cu toate miniaturile lunii martie.

Tehnici diverse. Mini-copăceii sunt miniaturi de 8×8 cm și se adună pe o coală mai mare care ține loc de calendar. În curând și fotografia cu toate intrările din luna martie.

Roxana Farca

Artistă, absolventă a Facultatății de Arte Plastice, secția Grafică, UNArte București. Fondatoare a blogului de călătorii LumeaMare.ro, autoare a cărții pentru copii și părinți călători „Mami, tati, uite cămilele!”, fotograf când mai rămâne timp.

Leave a comment:

Top